TEAM

Welkom bij dierenartsenpraktijk Aminos! Ons team van gepassioneerde dierenartsen staat klaar om uw huisdieren de best mogelijke zorg te bieden. 


Dierenarts Ine Van Hoye

Ine studeerde af in 2002 aan de faculteit  Diergeneeskunde in Gent . Zij richtte in 2003 de praktijk op. Ine haar interesse gaat voornamelijk uit naar interne geneeskunde en chirurgie. Hiervoor volgde Ine doorheen de jaren ontelbare opleidingen in binnen- en buitenland waaronder de opleiding interne geneeskunde bij de  European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS)


Dierenarts Sievert Demedts

Sievert studeerde in 2003 af als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde , Universiteit Gent.Na een paar jaar in Frankrijk te hebben gewerkt, kwam hij in 2005 terug naar Belgie om zich toe te leggen op de kleine huisdieren.Hij volgde in de loop der jaren verschillende congressen en opleidingen, voornamelijk in de medische beeldvorming (Esaote Pie Medical, Voorjaarsdagen Amsterdam, ISFM Vienna, BSAVA Birmingham, ESAVS Radiology Luxemburg, ...)De laatste jaren legt hij zich meer en meer toe op tandheelkunde. HIj volgt daarvoor een opleidingstraject bij een Europese opleidingsinstelling, ESAVS. 

Dierenarts Rudi De Keyser

Rudi studeerde af in 1977 als dierenarts aan de Universiteit Gent.

Na ruim 3 decennia werkzaam geweest te zijn als chirurg weke delen en orthopedie in verschillendepraktijken/ dierenklinieken, heeft hij in 2011 een ambulante praktijk opgericht en verzorgt hij orthopedische ingrepen op verplaatsing.

Ook voor Rudi is bijscholing een belangrijk punt.Zo volgde hij verschillende AO cursussen in Davos en de VS, bijscholingen in binnen en buitenland over orthopedie en weke delenchirurgie ( ESVOT, VOS, BSAVA, Cremona (SCIVAC), SAVAB-flanders congres, stages aan verschillende faculteiten in buitenland ( Colorado State University, Dennis Crowe, Milwaukee).

Daarnaast is hij stichter en voorzitter van de werkgroep orthopedie ( sinds 1989).

Lid van de werkgroep weke delen en lid van ESVOT (www.esvot.org)